Lataa Miu!

Singapura

Singapura on kotoisin Singaporen alueelta, Kaakkois-Aasiasta. Kotimaassaan singapura tekeekin virallisena maskottina töitä ja sen nimitys kääntyykin rakkauskissaksi, kaupungista voi löytää myös singapura-patsaita. Rotu on yksi pienimpiä kesykissarotuja, naaraat painavat keskimäärin alle kaksi kiloa ja urokset vain alle kolme kiloa. 

Singapura on pienestä koostaan huolimatta erittäin aktiivinen, leikkisä ja ympäristöstään kiinnostunut. Singapura osoittaa hellyyttä ja kaipaa vuorovaikutusta ihmisten kanssa. Singapurat pitävät korkealla tähystelystä, joten pidä huoli, että singapurasi saa oman tähystyspaikan valtakuntaansa. Singapura-naarailla on jonkun verran synnytysvaikeuksia ja pentueen maailmaan saattaminen voi vaatia keisarinleikkausta.

Singapuran turkki on silkkimäinen, lyhyt, vartaloa myötäilevä sekä helppohoitoinen. Turkin ainoa sallitty väritys on seepia, turkissa on kuitenkin vaaleampia alueita esimerkiksi kaulassa sekä vatsassa. Singapuran kasvot levenevät hieman silmien korkeudelta.  

Erityispiirteet

  • Tämä rotu on oikea vilukissa, usein sen löytää kodin lämpimimmästä paikasta
  • Pienikokoinen
  • Tulee toimeen toisten kissojen sekä lasten kanssa

Lataa Miu

Osta oma Miusi sovelluskaupasta.

Oma profiili

Oma profiilisi käytössä myös verkossa.

Liity postituslistalle

Postituslistalla saat säännöllisen kissa-aiheisen tietopaketin sähköpostiisi ja uutisia sovelluksen uusista ominaisuuksista.

* vaadittu kenttä