Lataa Miu!

Bengali

Bengali on aasian leopardikissasta jalostettu minileopardi. Bengali on erittäin aktiivinen rotu ja ei ole ehkä se paras vaihtoehto kissaihmiselle, joka toivoo sohvalla yhdessä viihtyvää kumppania. Bengali on älykäs ja leikkisä. Monet bengalin omistajat kertovatkin kotipantterinsa noutavan tavaroita koiramaisesti – ilman varsinaista kouluttamista.

Bengalilla on villikissan ulkomuoto, mutta sisään kätkeytyy ihmisiään rakastava kotikissa. Bengaleille on hyvä olla virikkeitä, sillä ne ovat aktiivisia kissoja. Bengalit ovat myös erittäin älykkäitä ja ne voivat oppia useita erilaisia temppuja. 

Bengalin turkissa on mahdollista kaksi erilaista peruskuviointia – täplikäs tai marmori. Täplissä voi olla myös musta reunus, joka saakin sen muistuttamaan vielä enemmän isompaa serkkuaan. Turkissa voi olla myös ns. glitteriä. joka saa turkin näyttämään hehkuvalta. Bengalin turkki on helppohoitoinen.

Erityispiirteet

  • Minikokoinen kotipantteri
  • Aktiivinen ja ketterä kissa
  • Sopii lapsiperheisiin ja muiden lemmikkien seuraksi

Rotuyhdistys: Suomen bengalikissat ry

Lataa Miu

Osta oma Miusi sovelluskaupasta.

Oma profiili

Oma profiilisi käytössä myös verkossa.

Liity postituslistalle

Postituslistalla saat säännöllisen kissa-aiheisen tietopaketin sähköpostiisi ja uutisia sovelluksen uusista ominaisuuksista.
* vaadittu kenttä