Lataa Miu!

Exotic

Exotic on lyhytkarvainen versio persialaisesta. Exoticia ja persialaista yhdistää myös samanlainen temperamentti sekä samanlaiset lyhyet kasvonpiirteet. Exotic on tyypillisesti hieman vilkkaampi kuin hyvin hellä ja rauhallinen persialainen. 

Exotic näyttää omistajalleen myös enemmän hellyyttä ja on todella lojaali ihmistään kohtaan. Exotic on täydellinen sylikissa, joka sopii myös luoteensa puolesta hyvin citykissaksi pienempään asuntoon.  Rotu on lähtöisin Yhdysvalloista.

Koska exoticin turkki on lyhyt, se on paljon helppohoitoisempi verrattuna persialaiseen. Exotic pystyy hyvin pitkälti pitämään omasta turkistaan huolta pienellä ihmisavustuksella. Viikottainen harjaaminen poistaa irtokarvaa ja ehkäisee karvapallojen muodostumista.

Kuten monilla lyhytkuonoisilla eläimillä, myös exoticilla voi olla ongelmia kyynelkanavien tai hengitysteiden kanssa. Myöskin lyhyt alaleuka voi aiheuttaa ongelmia.

Erityispiirteet

  • Lyhyet kasvonpiirteet, suuret silmät
  • Turkki on helppohoitoinen
  • Seurallinen

Rotuyhdistys: Persialaiskissat ry

Lataa Miu

Osta oma Miusi sovelluskaupasta.

Oma profiili

Oma profiilisi käytössä myös verkossa.

Liity postituslistalle

Postituslistalla saat säännöllisen kissa-aiheisen tietopaketin sähköpostiisi ja uutisia sovelluksen uusista ominaisuuksista.
* vaadittu kenttä