Lataa Miu!

Balineesi

Balineesin ja siamilaisen kissan välillä ei eroa ole juuri kuin turkin mitassa. Balineesi on aktiivinen ja eloisa, mutta ne kaipaavat myös ihania hetkiä omistajansa sylissä. Ne rakastavat seurata ja auttaa omia ihmisiään kaikissa arkisissa askareissa. Voit olla varma, että oma apurisi seuraa sinua kaikkialle – myös vessaan.

Balineesi on monien itämaistyyppisten kissojen tapaan erittäin voimakastahtoinen rotu eikä kenellekään jää epäselväksi, jos balineesi tahtoo jotain. Yleensä se on hellyyttä tai ruokaa. Kissojen aktiivisuus jatkuu aikuisikään ja niillä onkin hyvä olla kotona kaikenlaisia aktiviteettejä. Kissakaveri ei ole myöskään pahitteeksi. Parasta seuraa balineesille on toinen samanlaisella temperamentilla varustettu kissa.

Balineesin väritys voi olla miltei mitä vaan. Turkki on puolipitkä ja silkkinen. Turkki ei ole pörheä, kuten joillain pitkäkarvaisilla roduilla, vaan hyvin vartalonmyötäinen. Turkki on pituudestaan huolimatta helppohoitoinen, joskin säännöllinen harjaus auttaa aina.  

Erityispiirteet

  • Vilkas ja seurallinen lemmikki
  • Voimakastahtoinen
  • Kiilamainen pää, joka on tyypillinen monille itämaisille roduille

Rotuyhdistys: Bajava & Oricat ry & Siam-Orient Kissayhdistys ry

Lataa Miu

Osta oma Miusi sovelluskaupasta.

Oma profiili

Oma profiilisi käytössä myös verkossa.

Liity postituslistalle

Postituslistalla saat säännöllisen kissa-aiheisen tietopaketin sähköpostiisi ja uutisia sovelluksen uusista ominaisuuksista.
* vaadittu kenttä