Lataa Miu!

Japanin bobtail

Japanin bobtaililla on jäniksen töpöhäntää muistuttava tupsumainen häntä. Rotu on peräisin Japanista ja Kaakkois-Aasiasta, mutta nykyään sitä tapaa ympäri maailmaa. Japanissa bobtailit esiintyvät osana kansantaidetta ja -taruja. Hännän lisäksi rodulle on tyypillistä pystyt korvat. Rotua tavataan lyhyt- ja pitkäkarvaisena. 

Japanin bobtail on täydellinen valinta lapsiperheisiin. Ne näyttävät kiintymystään perheenjäsenilleen ja kommunikoivat ihmisille käyttäen lintumaista sirkuttavaa ääntä. Japanin bobtail on todella älykäs rotu ja se tunnetaan leikkisästä persoonallisuudestaan. Ne pitävät myös vedestä. Perheen ainoana kissana japanin bobtail vaatii paljon huomiota. Parhaiten rotu tulee toimeen rotutoverinsa kanssa, mutta sopeutuu myös muiden kissojen kaveriksi.

Japanin bobtailin turkki on todella helppohoitoinen, säännöllinen harjous riittää. Karvanlähtö tällä rodulla on pientä tai korkeintaan keskivertoa. Rodulla on hieman taipumusta lihavuuteen, joten ruokavalioon kannattaa kiinnittää tämän rodun kohdalla huomiota. 

Erityispiirteet

  • Tupsumainen töpöhäntä
  • Sirkuttava ääntely
  • Sopii lapsiperheisiin

Lataa Miu

Osta oma Miusi sovelluskaupasta.

Oma profiili

Oma profiilisi käytössä myös verkossa.

Liity postituslistalle

Postituslistalla saat säännöllisen kissa-aiheisen tietopaketin sähköpostiisi ja uutisia sovelluksen uusista ominaisuuksista.

* vaadittu kenttä