Lataa Miu!

Burma

Burma on sosiaalinen ilmeikäs kotikehrääjä, se on ensimmäinen ihmisen kehittelemä kissarotu. Alunperin kaikki burmat ovat olleet tummanruskeita, mutta nykyisin burmalla esiintyy myös muita värejä. Rotu on erittäin utelias ja voisikin sanoa, että tästä uteliaammaksi ei kissa enää voi muuttua. Ne ovat myös erittäin älykkäitä ja voit varmasti opettaa useamman tempun kotipantterillesi.

Burma on eloisa seuralainen, jolta ei älyäkään puutu. Se on todella sosiaalinen eikä sovi kotiin, jossa se jätetään pitkiksi ajoiksi yksin. Burma rakastaa omistajaansa ja näyttää sen myös. Rotu sopii lapsiperheisiin sekä perheisiin, joissa on myös muita lemmikkejä. Burman leikkisyys säilyy pitkälle eläkepäiville saakka.

Burman turkki on todella lyhyt, kiiltävä ja satiinimaisen sileä. Se on myös omistajalleen helppohoitoinen. Viikottainen harjaus auttaa turkkia pysymään kiiltävänä. Burma on äänekäs rotu, joka ilmoittaa selkeästi, mikäli kokee itsensä laiminlyödyksi. 

Erityispiirteet

  • Satiininen, pehmeä turkki
  • Ilmeikkäät kasvot
  • Äänekäs, tuntee oman arvonsa

Rotuyhdistys: Burmankissan Ystävät ry

Lataa Miu

Osta oma Miusi sovelluskaupasta.

Oma profiili

Oma profiilisi käytössä myös verkossa.

Liity postituslistalle

Postituslistalla saat säännöllisen kissa-aiheisen tietopaketin sähköpostiisi ja uutisia sovelluksen uusista ominaisuuksista.
* vaadittu kenttä