Lataa Miu!

Tietosuojaseloste

Nimesi menee täällä

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

1. Rekisterinpitäjä

ARR Desings
Y-tunnus: 2854609-9
Puistolantie 34
87150 Kajaani
https://www.arrdesigns.fi

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Anniina Rytkönen
+358 (0)44 201 0911
info@arrdesigns.fi

3. Rekisterin nimi

Rekisterin nimi on Miu-sovelluksen tietosuojaseloste sekä asiakasrekisteri, jota käytetään myös markkinointitarkoituksiin ja uutiskirjeen lähettämiseen käyttäjille.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperuste

Henkilötietoja kerätään Miu-applikaation kirjautuneista käyttäjistä. Applikaatiossa käyttäjä voi hakea apua ja vastauksia yleisimpiin ongelmiin kissan terveydessä käyttämällä ”mikä kissaa vaivaa osioa”. Käyttäjä voi hakea eläinlääkäriä oman sijaintinsa perusteella tai paikkakunnan mukaan. Applikaatiossa on kissatietoa osio, jossa yleistä infoa käyttäjälle. Käyttäjä voi halutessaan tallentaa applikaatioon oman kissan/kissojen tiedot. Henkilötietoja kerätään tämän tietosuojaselosteen mukaisesti eikä niitä missään tilanteessa käytetä, muuteta tai siirretä eri tavalla kuin tässä tietosuojaselosteessa on mainittu.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri pitää sisällään Miu-applikaation henkilötietoja, joita ovat etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, paikkatieto, sijaintitieto ja tietokoneen, puhelimen, tabletin tai edellä mainittuihin rinnastettavan laitteen tunnistetiedot.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin kerätään tietoja rekisteröidyltä itseltään.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tarvittavia asiakastietoja voidaan luovuttaa laillisiin käyttötarkoituksiin viranomaisille. Rekisterinpitäjä ei luovuta tietoja kolmansille osapuolille tai automaattisesti muille kumppaneille. Rekisterin- pitäjä luovuttaa yksittäistapauksessa asiakkaan tiedot osoitetulle osapuolelle, jos asianomainen pyytää rekisterinpitäjää toimimaan edellä mainitulla tavalla tai jos lainsäädäntöön perustuen lainvoimai- nen viranomainen vaatii rekisterinpitäjää luovuttamaan erikseen yksilöidyn tiedon rekisterinpitäjän hallussa olevasta tietokannasta.

8. Tietojen siirto kolmanteen maahan tai kansainväliselle järjesärjestölle

Tietoja ei siirretä kolmanteen maahan tai kansainväliselle järjestölle.

9. Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Lisäksi hänellä on riittävän tarkan ja yksilöidyn tarkastuspyynnön tehtyään oikeus saada tietoonsa itseään kos- kevat ja tallenteiden sisältämät tiedot. Tarkastuspyyntö tulee osoittaa kirjallisesti, allekirjoitettuna rekisterinpitäjän yhteyshenkilölle ja liittää mukaan kopio kuvallisesta henkilötodistuksesta.

10. Oikeus vaatia tiedon korjaamista ja poistamisya

Rekisterinpitäjän on korjattava asianomaisen osoittama virheellinen tieto henkilötietorekisterissä. Rekisterinpitäjällä onmyös omatoimisen toiminnan kautta velvoite tarkastaa tietojen asiallisuus ja ajan- tasaisuus rekisterissä. Rekisteröity voimyös vaatia rekisterinpitäjää poistamaan itseään koskevat tiedot rekisteristä.

11. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia henkilötietojen käsittelyn rajoittamista. Rekisteröidyllä on myös oikeus saada häntä koskevat henkilötiedot, jotka hän on toimittanut rekisterinpitäjälle, jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa ja oikeus siirtää kyseiset tiedot toiselle rekisterinpitäjälle. Lisäksi rekisteröidyllä on oikeus vastustaa tietojen käsittelyä, automaattista päätöksentekoa ja profilointia.

12. Tietojen poistaminen ja säilytysaika

Rekisterinpitäjä poistaa rekisteristä asiakkaan tiedot, kun tietojen käsitellylle ei ole enää liiketoiminnallista perustetta tai jos asianomainen itse lakiin perustuen vaatii rekisterinpitäjää poistamaan häntä koskevat tiedot.

13. Tietosuojaselosteen hyväksyntä

Tietosuojaseloste on hyväksytty jatkuvana ja tarkastettu 5.5.2020.

Liity postituslistalle

Postituslistalla saat säännöllisen kissa-aiheisen tietopaketin sähköpostiisi ja uutisia sovelluksen uusista ominaisuuksista.

* vaadittu kenttä